marți, 29 noiembrie 2011

Fericire și Dezamăgire partea II ep 13

Toți cei care erau prizonieri erau conduși de aceeași femeie bruneta cu parul lung și îmbrăcată ca o exploratoare.
Dupa ce au fost toți prizoneri aduși în fata, Diana vede pe o persoana foarte draga ei, pe Roxi. Diana începe sa strige și sa alerge spre prizonieri:
-Roxi!
Michael se uita mirat înspre Diana apoi se uita după cine striga. Nu da importanta apoi merge mai departe și la o distanta mica ii face semn îngerului Gabriel ca trebuie sa vorbească cu el. Merg ei într-un loc mai retras și Michael își transforma o mana în gheara și ii pune mana normala  în gat lui Gavril și ii spune:
- Asculta aici cel mai păcătos înger, cunosc foarte bine contractu pe care îl avem. Știu ca nici unu nu are voie sa-l omoare pe celalalt, dar pot pune pune pe cineva sa te omoare accidental.
-Zi ce vrei? ii da replica imediat Gavril.
-Eu și sora mea sa fim în echipa cu acel orc, sa avem cel mai bun antrenor ca tu nu ești bun de nimic și mai vreau sa fiu cu cei mai buni ciudați de aici în echipa împreună cu sormea.
- Bine accept propunerea ta. ii spuse Gavril după ce Michael ia dat drumu la gat.
Michael se întoarce cu spatele la Gavril și se trezește cu un pistol care ii stătea în frunte. Gavril aranjându-și costumul ii spune Licantropu-lui :
-Si eu știu bine contractul si eu cred ca știu multi oameni care te omoară intenționat, asa ca mai ușor cu scandalu
Michael se uita mirat la persoana care ținea pistolul în fruntea lui. Tipul era de vârsta lui Michael adică 18 ani, purta o haina de stofa neagra, deschisa iar de a lungul haine avea o cruce desenata. la pantaloni avea o carte prinsa cu lanțuri intr-o parte și în partea cealaltă avea un lanț mai scurt de care era prinsa o cruce. Pe pistol pe ambele parți ale încărcătorului avea iar o cruce desenata. Michael se uita serios la el și ii spune:
-Priest sa înțeleg ca ai fi mereu gata sa împuști nu?
Diana era disperata sa ajungă la prietena ei, dar nu putea din cauza cavalerilor, bătrânul văzând disperarea fetei le face semn cavalerilor sa o lase sa treacă.
-Draga mea, vad ca faci parte din clanul True Blood pentru ca artefactul adevărului la gat, te las te apropi de cea care sa prefăcut pana acum ca este prietena ta. spuse bătrânul Dianei.
Diana se apropie de Roxi și când sa o ia îmbrațe, medalionul sa făcut rosu și nu avea aceeași pulsație ca la Michael în avion. Diana rămâne uimita când vede ca sa întâmplat asta, prima reacție a lui Roxi , când vede dezamăgirea Dianei este de a spune:
-Îmi pare rău ca te-am mințit pana acum.
-Toți de aici aveau misiunea de a ucide pe câte unu dintre voi. spuse bătrânul.
Diana auzind asta cade în genunchi și începe sa se gândească la trecutul cu Roxi. Își aduce aminte ca ea era era prima mostenitoare după cum ii spuse mama ei dar Roxi deja știa despre chestie magice. Roxi știa de saiturile magice, sa gândit si la bal Roxi nu făcea nimic doar era înghețată.
-Diana te rog asculta-ma, știu foarte bine ca vânez creaturi magice ca tine, dar crede-ma ca eu nu aveam misiunea de a te ucide pe tine. Ti-am fost în tot acesta timp prietena adevărată și singurul lucru cu care te-am mintit a fost acesta.
-Doamna Volkova conduceți pe acești delicvenți spre portalul iadului.
Toți acei adolescenți, care erau defapt de partea iadului, trecând prin mulțimea uimita pentru ca uni, la fel ca Diana își vedeau prieteni printre ei.

VA URMA ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu