miercuri, 23 noiembrie 2011

Fericire și Dezamăgire partea I ep 12

Unu din cei 25 de adulți, se pare și cel mai bătrân, începe sa vorbească.
-Va rog sa ma ascultați, cu toți ați fost adunați aici pentru a lupta cu Iadul în persoana, veți învăța... nu am greșit veți trai pe Tărâmul Eldur timp de 10 ani, apoi veți fi trimiși la lupta. Dupa câte vad eu aici, sunteți cam vreo 300-400 de copii și adolescenți si veți fi împărții egal în 24 de echipe după purificare. Purificare consta în separarea speciilor bune de cele rele....
-Frate, adica este posibil ca sa fim separati, unde se duc cei care sunt purificati? Intreba Diana.
-Noi vom trece de purificare ca doar nu ii spune la clanul nostru True Blood, dar unde pentru intrebarea ca unde se duc cei care nu trec de purificare ma depaseste, dar cred ca stiu pentru ca este singur loc posibil. Cei care nu trec de purificare vor ajunge in armata iadului, spuse Michael.
-Stai omului, cum de voi treceti sigur de purificare?
-Clanul nostru are un contrat semnat cu ....., incearca sa-i spuna numele batranului si aratand spre el, tipul ala.
Diana se uita incrunta la fratele ei si il intreaba:
-Vroiai sa-i spui numele nu?
-Da, raspunse acesta un pic cam dezamagit.
-Dar poti sa zici, de ce nu poti?
-Este din cauza contracului pe viata cu Gavril, nu pot sa-i zic numele la propriu, nu ca nu am voie, dar pot sa dau de inteles cine este. Sa zicem ca este seful sefului meu.
Diana mirata de spusele lui Michael, ii spune acestuia.
-Nu se poate, batranul acela este D....?
-Da surioara chiar el, o intrerupe Michael pe sora lui.
Batranul dupa ce face un semn in spatele lui de parca chema pe cineva, le spune celor adunati.
-Acum ca ati fost informati, vom incepe purificarea.
Pamantul incepea sa se cutremure usor si se auzea un sunet ritmat de tobe din ce in ce mai tare. Cei 25 de adulti se dadeau la o parte linistiti din fata unei besti de cam 2 metri inaltime care semana cu un rinocer, de pe rinocer coboara un cavaler care arata mai ciudat pentru ca avea pielea verde si armura lui era diferita de a celorlalți. Dupa ce acesta a coborat se aseza in fata bestiei, apoi batranul se apropie de acest cavaler si incepe sa vorbeasca.
-Viitori luptatori, va prezint un brav cavaler care va lupta alaturi de o echipa, numele lui este Drek'Jin Saurfang.
-Michael de ce arata asa ciudat tipul ala? intreaba Diana pe fratele ei.
Michael era uimit de acel cavaler si ii raspunse sec si repede Dianei:
- Este un orc si rinocerul se numeste Kodo, acum scuzama trebuie sa vorbesc cu un sfant.
Michael in timp ce isi facea loc printre viitori luptatori, cavalerul se urcase pe rinocerul lui, apoi a inceput sa bata la tobe mult mai repede decat mai devreme, iar multi din dintre adolescenti aveau mainile pe urechi si urlau de durere, toti care urlau incepeau sa fie incatusati din neant. Unul din adulti avea mana indreptata spre piata. Batranul isi indreapta privirea spre acel barbat si ii spune:
-Multumesc domnule Phillipe.
Domnul Philipe aranjandusi ochelari de vedere, ii spune batranului:
-Nu aveti pentru ce sa-mi multumiti, doar imi fac treaba in acest Liceu.
-Doamna Volkova este radul dumneavoastra, spuse batranul, adunai aici sa-le aratam specilor bune cu cn trebuie sa lupte.
Incet printre cei care trecuse de purificare incepeau sa iasa in fata multi adolescenti care pareau nevinovati. Toti cei care erau prizoneri erau condusi de aceasi femeie bruneta cu parul lung si imbracata ca o exploratoare.
Dupa ce au foti toti prizoneri adusi in fata, Diana vede pe o persoana foarte draga ei, pe Roxi. Diana incepe sa strige si sa alerge spre prizoneri:
-Roxi!

VA URMA....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu